Natural Health Consulting-wiedza na zdrowie

Etnomedycyna z 4 stron świata: Ayurveda, TCM & …. . Technologie a środowisko. Odżywianie. Huna. Zwierzęta. Muzyka. Historia i Mistrzowie ars medicinae.

Czego nie powiedzą w dziennikach…

Posted by natural health consulting w dniu Luty 13, 2010

Wg niemieckiego Technologiezentrum minimum połowa enzymów zawartych w środkach spożywczych jest wytwarzana przy pomocy zmodyfikowanych genetycznie mikroorganizmów.

Bank danych o genetycznie zmienionych substancjach pokazuje aktualnie 28 takich właśnie,różnych enzymów.

A drożdże na przykład….Czy ktoś wie,gdzie można dostać w Polsce niezmutowane drożdże?

Advertisements

Skomentuj

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

 
%d blogerów lubi to: